Vrouwen retraite

Locatie en Verblijf

Voor de aankomende Intuitive Sisterhood bijeenkomsten zijn we van locatie veranderd. We zullen ons nog steeds in dezelfde natuurlijke omgeving bevinden maar dan in het Centrum Heel en Al gelegen in het prachtige Schoorlse bos- en duingebied. Het centrum biedt de perfecte combinatie van rust en natuur. Hier zullen alle activiteiten plaats vinden en wordt je gedurende het hele weekend verwend met heerlijke veganistische maaltijden.

Het Centrum Heel en Al beschikt over een apart  gebouw wat als slaapgelegenheid dient. Hier deel je gedurende het weekend een simpele kamer met één andere participant. Aankomst is op vrijdag vanaf 17.00 uur zodat je je rustig kunt settelen voordat we rond 18.30 gezamenlijk de avondmaal nuttigen. Hoe de rest van het programma er uit zal zien zul je op vrijdagavond te horen krijgen. Het weekend zal op zondagmiddag om 17.00 uur eindigen.

1,5 meter retraite

Om dit weekend te kunnen laten plaatsvinden in deze onrustige en onzekere tijd is Intuitive Sisterhood met veel zorgvuldigheid samengesteld en aangepast aan de actuele gezondheidsinstructies van de overheid en het RIVM. Alle deelnemers zullen duidelijk geïnstrueerd worden over de richtlijnen van het weekend en de aanpassingen met betrekking tot de 1,5 meter grenzen. Gelukkig biedt het Centrum Heel en Al ons voldoende ruimte om aan alle regels te kunnen voldoen en alsnog voluit te kunnen genieten en tot jezelf te komen. Hierbij geldt uiteraard dat je bij klachten thuis blijft en ben je natuurlijk gewoon welkom bij het volgend weekend.

Wat meenemen?

  • Neem je fijnste kleding mee. Alles waar jij je fijn, comfortabel of mooi in voelt.
  • Neem ook eventueel een regenjas en wandelschoenen of regenlaarzen mee.
  • Handdoek en toiletartikelen.
  •  Lakens, matrassenhoes, kussensloop (eventueel een extra deken of slaapzak naar wens aangezien het in deze maanden erg koud kan aanvoelen in de accommodatie). Lakenpakketten kunnen eventueel ook bij gehuurd worden voor €10,-per set. Dit kan je extra bijboeken tijdens je reservering.
  • Yoga matjes en kussens zullen beschikbaar zijn, maar neem vooral je eigen yogamatje of kussen mee als je dat prettig vindt en eventueel een dekentje voor de yoga.
  • Tevens kun je jouw edelstenen, persoonlijke voorwerpen, boek of andere fijne voorwerpen naar wens meenemen.
  • Deel je ook graag jouw muziek? Neem dan zeker je fijnste instrumenten mee!

Route, vervoer en parkeren

Het Centrum Heel en Al is gemakkelijk met de auto te bereiken. Op het terrein zelf is er echter geen parkeergelegenheid en dient er na het uitladen van jouw bagage geparkeerd te worden in het dorp zelf. In het dorp geldt betaalt parkeren voor maximaal €12 per dag. Mocht je gratis willen parkeren dan kun je eventueel naast het sportveld bij de molenweg 9 parkeren. Je moet dan echter wel 15 tot 20 minuten wandelen naar het Centrum Heel en Al.

Als je met het openbaar vervoer komt kun je de trein naar Alkmaar nemen. Vervolgens kun je op station Alkmaar de bus 151 richting Petten Pettemerkluft nemen en uistappen bij de halte Schoorl Frederikslaan. Via de Laanweg loop je binnen 20 minuten naar het Centrum Heel en Al. Bij het kruispunt (supermarkt, horeca en tegenover de Klimduin) ga je linksaf tot de weg een S-bocht maakt.  Hier tref je de ingang van de Boswachterij Schoorl en begint de Klimweg. Vanaf de poort is het 350 meter omhoog lopen tot aan het Centrum.

Wij raden je aan om zoveel mogelijk te carpoolen voor het gemak en het milieu! Neem gerust contact op als er meer vragen zijn over de route of parkeren.

Centrum Heel en Al

Duinweg 14

1871 AE Schoorl