Kennia Mindful Cooking

Welkom op Kennia Mindful Cooking! Als je hier terecht bent gekomen dan ben je vast op zoek naar een unieke ervaring vol met smaak, passie, verbinding en liefde. Dit is waar Mindful Cooking voor staat. Ik kook alles zo puur en gezond mogelijk, voornamelijk glutenvrij en met natuurlijke plantaardige ingrediënten. En natuurlijk hier en daar zoete gerechten waar je je ongetwijfeld bij wilt misdragen. Mijn inspiratie haal ik uit alle soorten keukens, van de mediterraanse keuken tot aan de Aziatische keuken en geef daar mijn eigen veganistische draai aan.

Ben je op zoek naar vegan catering voor jouw volgende business meeting, evenement of retraite en spreekt mijn stijl van koken jou aan? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Liever een onvergetelijke privé diner? Dat kan ook! Ik ben ook in te huren als privé kokkin. Ook sta ik open voor samenwerkingsverbanden en creëer ik graag intieme dineetjes met live muziek of andere creatieve manifestaties.

Kennia Mindful Cooking

 

Catering

Privé Diner

Evenementen

Retraite

Workshops

Foodtruck & Festival

 

Foodtruck: de Sasuvan

Naast catering ben ik ook inzetbaar met mijn fijne gele foodvan. De Sasuvan kan bijna overal staan en geeft met zijn vrolijke en unieke uitstraling net dat stukje extra aan jouw evenement. Denk aan markten, dans- en foodtruck festivals. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem dus vooral contact op, om te overleggen welke vorm van mijn service het beste bij jouw past. En laten we samen heerlijke en onvergetelijke momenten creëren. 

Vegan Foodtruck Festival