Vrouwen verbinding
Uitwaaien aan het strand
Natuur en bos
Zusterschap en vrouwelijke verbinding
Verbinding.....
Zwemmen in de zee
Zijn......
Natuur wandeling
En Natuur

” It’s in the click of my heels,  the bend of my hair,  the palm of my hand,  the need for my care.  ‘Cause I’m a woman. Phenomenally. Phenomenal woman, That’s me.” 

~ Maya Angelou ~

Wat is Intuitive Sisterhood?

Wil je meegenomen worden op een verbindende reis? Wil je een verhaal creëren waarin jij met een intieme groep vrouwen de hoofdrol speelt? Dat kan bij Intuitive Sisterhood. Het delen van jouw verhaal en het luisteren naar de verhalen van andere bijzondere vrouwen werkt helend en verbindend. We nodigen je uit om jouw emoties, speciale gebeurtenissen, verlies, verdriet maar ook geluk met jouw zusters te delen. 

Intuitive Sisterhood brengt jou een weekend van vrouwelijkheid, een weekend van vrouwzijn en zusterschap. Het weekend staat in het thema van zijn, het zijn in het hier en nu, het voelen van alles wat ons vrouw maakt, het erkennen van wat er in ons omgaat, het de vrije loop geven, het delen en het weer terug te geven aan het universum.

We leven in een versnelde staat van zijn, waarbij voelen, het echt voelen geen ruimte wordt geboden en het verbinden met andere vrouwen wordt vergeten. In dit weekend is er ruimte om naar elkaar te luisteren zonder oordeel en elkaar kracht te geven in de vorm van pure intuïtieve vrouwelijke en voedende energie.

Wil je meer weten over hoe dit weekend in elkaar zit? Lees dan hieronder verder of klik hier voor praktische informatie. Gelijk reserveren voor de eerstvolgende datums? Ga dan direct naar het reserveringsformulier.

Kennia Mindful Cooking

Meditatie

Yoga- Cacao Ceremonie

Micro-doses Psilocybine

Verhalen Schrijven & Delen

Stembevrijding

Crochet Workshop

Vegan Maaltijden

Ecstatic Dance

Samen Koken

Hoe ziet dit weekend eruit?

In het Intuitive Sisterhood weekend zullen we onze persoonlijke verhalen met elkaar delen. Er zal een speciaal moment zijn waarbij je jouw verhaal kunt opschrijven. Dit zullen we op een hele bijzondere manier doen. We zullen namelijk een micro-doses van psilocybine innemen. Psilocybine is een van de actieve stoffen dat voorkomt in hallucinerende paddenstoelen en truffels. 

Na het consumeren van paddenstoelen of truffels wordt psilocybine in de lever omgezet naar psilocine. Deze omzetting zorgt ervoor dat het psychoactief wordt. Bij een grote doses kan men hiervan gaan hallucineren en wordt dit vaak ervaren als een levensverrijkende reis. Er wordt daarom ook steeds vaker wetenschappelijk onderzoek verricht naar de helende effecten van psilocybine. Er wordt bijvoorbeeld gekeken wat voor effecten dit heeft op PTSD, depressie of verslaving en hoe dit de patiënten kan bijstaan in hun verwerkings- en helingsproces.

Micro-dosering Psilosybine

Het micro-doseren van psilocybine wordt steeds vaker gedaan door professionals die met meer focus en helderheid willen werken. Een micro-doses is een tiende van een volle hallucinerende doses. Je zult hier echter niet van hallucineren, sterker nog je zult er bijna niks van merken.

Door een micro-doses te nemen, worden als het ware onzichtbare blokkades en remmen op een liefelijke wijze doorbroken waardoor jouw emoties wat vrijer gaan stromen maar zonder dat je erdoor wordt overdonderd. Je creëert ruimte in jezelf om diep naar binnen te kunnen kijken en zo te kunnen delen wat zich graag wilt laten zien.

Meditatie, cacao, yoga, stembevrijding, crochet workshop

Om je voor te bereiden voor de deelmomenten zullen we tijdens dit weekend gezamenlijk mediteren en een yoga- cacao ceremonie faciliteren. Daarnaast zal er een workshop stembervijding plaats vinden. Dit gaat letterlijk over het bevrijden van je stem, het laten horen van je werkelijk stem die diep van binnen ontstaat. Dit alles ondersteunt jouw proces om meer in het hier en nu te staan en sterker in verbinding met JOUW vrouwelijkheid, elkaar en de natuur. 

Tijdens dit weekend zullen we ook leren haken of vilten en werken we aan de creatie van het Intuitive Sisterhood kleedje dat symbool staat voor onze verbinding. Afsluitend zullen we vrij dansen of nog een heerlijke wandeling in het bos maken waar we verblijven.

Vrouwen weekend

Heb jij behoefte aan een verbindend weekend en even helemaal weg te zijn van je dagelijkse bezigheden en verplichtingen? Wil je gewoon even echt jezelf zijn zonder oordeel maar met heel veel compassie en zusterlijke liefde? Dan is dit weekend voor jou gemaakt! Meld je dan snel hier aan en wees gewoon een keer helemaal jezelf en wie weet kom je zelfs weer thuis met bijzondere verbindingen voor het leven. Heb je nog vragen of verzoeken neem dan gerust contact op.