Ecstatic Dance, Yoga, SoundJourney

Ecstatic Day Retreat

Na de intuitive Sisterhood weekenden en de daarop volgende micro-dose yoga en sound journey ochtenden, hebben we besloten het beste van beide samen te smelten tot een prachtige dag, vol prikkelingen voor al je zintuigen. Op deze dag, zaterdag 10 juli zijn zowel vrouwen als mannen welkom en komen we samen op de prachtige door natuur omgeven locatie de Oase – natural art in Den Dolder!

Op het Ecstatic Day Retreat geven we ons over aan de zachte en subtiele begeleiding van psilocybine terwijl we dieper in contact komen met onze emoties en het vrij mogen laten stromen door ons lichaam. De Hatha Yoga en Sound Journey helpen je om echt in jouw lichaam te landen zodat de psilocybine beter tot zijn recht komt. Hier mogen we echt even stil staan bij ons lichaam en alles wat loskomt in ons wezen. Met de Stembevrijding en Ecstatic Dance mogen we alles volledig tot zijn uiting brengen, met jouw oergeluid en de expressie van jouw ziel in dans.

Micro-dosering Psilocybine

Psilocybine is de psychedelische werkzame stof die voorkomt in paddestoelen en truffels. Het micro-doseren hiervan wordt steeds vaker gedaan door professionals die met meer focus en helderheid willen werken.  Een micro-doses is een tiende van een volle hallucinerende doses. Je zult hier echter niet van hallucineren, sterker nog je zult er bijna niks van merken.

Door een micro-doses te nemen, worden als het ware onzichtbare blokkades en remmen op een liefelijke wijze doorbroken, waardoor jouw emoties wat vrijer gaan stromen maar zonder dat je erdoor wordt overdonderd. Je creëert ruimte in jezelf, om diep naar binnen te kunnen kijken en zo expressie te geven aan wat zich graag wilt laten zien.

Kennia Mindful Cooking

Meditatie & Ademoefeningen

Hatha Yoga

Sound Journey

Stembevrijding

Micro-dosering Psilocybine

Ecstatic Dance

Vegan Maaltijden

Broeders & Zusters

Massage

 

 

Hatha Yoga

Met hatha yoga creëren we een stukje zelfbewustzijn en rust in onszelf. Bij yoga wordt vaak alleen gedacht aan fysieke oefeningen, ook wel asana`s genoemd, maar hatha yoga is veel meer dan dat. Bij hatha yoga draait het om de beheersing van lichaam en adem. Door de combinatie van fysieke oefeningen en ademhalingsoefeningen, ook wel pranayama`s genoemd, versterk je je lijf en geest en creëer je meer ruimte en rust. Zo ontstaat er weer meer balans, verbinding en stroming.

Sound Journey

Een sound journey is een helende klankreis waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende instrumenten en stem. Hierbij lig je rustig op een matje met eventueel een dekentje over je heen. De vibraties in verschillende frequenties zullen je vervolgens vervoeren tot in een diepe ontspanning. Hier mogen de deuren open gaan en mag er losgelaten worden, het mag stromen en heling mag plaatsvinden.

Stembevrijding

Stembevrijding gaat letterlijk over het bevrijden van je stem, het laten horen van je werkelijke stem die diep van binnen ontstaat. Het gaat hierbij niet om zo mooi mogelijk te kunnen zingen maar juist om jouw oergeluid expressie te geven. Wat speelt zich in jou af, wat er al enige tijd uit wilt? Wat gaat er oprecht in jou om? Dit mogen we er met stembevrijding er allemaal uit laten. Je zult merken dat je meer in je kracht komt te staan en dat je jezelf vrijer durft te uiten.

Ecstatic Dance

De dag is niet compleet zonder ecstatic dance. Een vrije vorm van dansen waarin je danst zoals jij wilt. Met gesloten ogen of open, met grote bewegingen of juiste hele kleine, al schuddend of rollend door de ruimte heen, samen met een partner of juist solo, alles kan en mag vanuit jouw eigen natuurlijke ritme. We dansen zonder praten, op blote voeten om meer in contact te staan met de aarde, en komen in een trance van extase! Het is jouw dans, jouw beweging vrij van oordeel, van jezelf of andere.

Meer Extase

Dit alles zal jouw dag tot een waar extase maken en alsof het allemaal al niet genoeg is wordt je ook nog verwend met een heerlijke veganistische lunch en diner. Tijdens de maaltijden heb je voldoende tijd om in verbinding te komen met andere en je belevingen te delen. De dag zal eindigen met het diner zodat we in alle rust kunnen genieten van onze laatste maaltijd en weer richting huis kunnen vertrekken, wanneer je weer klaar bent voor de rest van de wereld. De dag begint om 10.00 in de ochtend en de deuren sluiten om 22.00 uur. Tussen al deze bijzondere ervaringen heen is er hier en daar ook nog eens ruimte om een korte massage voor jezelf te boeken. Let op dit is op eigen risico! Want na zo een dag en heerlijke massages, bevind je je letterlijk in andere dimensies. 

Ecstatic Dance

Ecstatic Team

Katty Heath

Sound Healer & Zangeres

Sunyoung Glebbeek

Hatha Yogadocent

Yarun Dee

Ecstatic Dance DJ

 

Didi Dorrestein

Stembevrijder

Kennia Arrindell

Kokkin & Organisator